Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 45 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Yay Burcu

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.010
    23 Haziran 2016, 13:46 son yazılan Mesajı göster
  1. 27 Ocak 2015 Salı Yay Burcu Günlük Yorumu

    Başlatan Külkedisi, 27 Ocak 2015 22:53
    2015, burcu, gunluk, ocak, sali, yay, yorumu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 895
    23 Haziran 2016, 13:46 son yazılan Mesajı göster
  2. 23 Ocak 2015 Cuma Yay Burcu Günlük Yorumu

    Başlatan AYTENN, 23 Ocak 2015 11:34
    2015, burcu, cuma, gunluk, ocak, yay, yorumu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 978
    23 Haziran 2016, 13:46 son yazılan Mesajı göster
  3. 24 Ocak 2015 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yorumu

    Başlatan AYTENN, 24 Ocak 2015 13:36
    2015, burcu, cumartesi, gunluk, ocak, yay, yorumu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.147
    23 Haziran 2016, 13:46 son yazılan Mesajı göster
  4. 25 Ocak 2015 Pazar Yay Burcu Günlük Yorumu

    Başlatan AYTENN, 25 Ocak 2015 13:27
    2015, burcu, gunluk, ocak, pazar, yay, yorumu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 962
    23 Haziran 2016, 13:46 son yazılan Mesajı göster
  5. 22 Ocak 2015 Perşembe Yay Burcu Günlük Yorumu

    Başlatan AYTENN, 22 Ocak 2015 11:17
    2015, burcu, gunluk, ocak, persembe, yay, yorumu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 819
    23 Haziran 2016, 13:46 son yazılan Mesajı göster
  6. Yay Burcunun Çiçeği: Zambak

    Başlatan AYTENN, 21 Ocak 2015 13:26
    burcunun, cicegi, yay, zambak
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.410
    23 Haziran 2016, 13:45 son yazılan Mesajı göster
  7. 19 Ocak 2015 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yorumu

    Başlatan AYTENN, 19 Ocak 2015 22:08
    2015, burcu, gunluk, ocak, pazartesi, yay, yorumu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 868
    23 Haziran 2016, 13:45 son yazılan Mesajı göster
  8. 20 Ocak 2015 Salı Yay Burcu Günlük Yorumu

    Başlatan AYTENN, 20 Ocak 2015 11:01
    2015, burcu, gunluk, ocak, sali, yay, yorumu
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 956
    23 Haziran 2016, 13:45 son yazılan Mesajı göster
  9. Yay burcuna göre diyet

    Başlatan AYTENN, 21 Ocak 2015 13:07
    burcuna, diyet, gore, yay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.325
    23 Haziran 2016, 13:45 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 760
    23 Haziran 2016, 13:45 son yazılan Mesajı göster
  10. Yay Burcu Çocukları

    Başlatan AYTENN, 16 Ocak 2015 23:49
    burcu, cocuklari, yay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 992
    23 Haziran 2016, 13:44 son yazılan Mesajı göster
  11. Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

    Başlatan AYTENN, 17 Ocak 2015 15:34
    burc, burcu, gunluk, yay, yorumu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 992
    23 Haziran 2016, 13:44 son yazılan Mesajı göster
  12. 18 Ocak 2015 Pazar Yay Burcu Günlük Yorumu

    Başlatan AYTENN, 18 Ocak 2015 11:50
    2015, burcu, gunluk, ocak, pazar, yay, yorumu
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 891
    23 Haziran 2016, 13:44 son yazılan Mesajı göster
  13. Yay Burcu Yönetici Gezegeni

    Başlatan AYTENN, 16 Ocak 2015 23:50
    burcu, gezegeni, yay, yonetici
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.088
    23 Haziran 2016, 13:43 son yazılan Mesajı göster
  14. Yay Burcu Erkeği Aşk

    Başlatan AYTENN, 16 Ocak 2015 23:52
    burcu, erkegi, yay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 973
    23 Haziran 2016, 13:43 son yazılan Mesajı göster
  15. Yay Burcu Kadını Aşk

    Başlatan AYTENN, 16 Ocak 2015 23:52
    burcu, kadini, yay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 922
    23 Haziran 2016, 13:43 son yazılan Mesajı göster
  16. Yay Burcu Ünlüleri

    Başlatan AYTENN, 16 Ocak 2015 23:53
    burcu, unluleri, yay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 907
    23 Haziran 2016, 13:43 son yazılan Mesajı göster
  17. Yay Burcunun Evi

    Başlatan AYTENN, 16 Ocak 2015 23:44
    burcunun, evi, yay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 886
    23 Haziran 2016, 13:42 son yazılan Mesajı göster
  18. Doğum Gününe Göre Yay Burcu

    Başlatan AYTENN, 16 Ocak 2015 23:45
    burcu, dogum, gore, gunune, yay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 993
    23 Haziran 2016, 13:42 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:33.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat