Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 36 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Sizin şiirleriniz

Forum: Sizin şiirleriniz

  1. AŞK

    Başlatan A_S_i_S_A_i_R, 20 Mart 2015 22:38
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.176
    22 Haziran 2016, 17:15 son yazılan Mesajı göster
  2. İsyanlarda Yüreğim...

    Başlatan A_S_i_S_A_i_R, 21 Mart 2015 00:26
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.075
    22 Haziran 2016, 17:15 son yazılan Mesajı göster
  3. Aşka doğru

    Başlatan atmaca06161, 31 Ekim 2015 22:03
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.051
    22 Haziran 2016, 17:14 son yazılan Mesajı göster
  4. Sadece sana

    Başlatan A_S_i_S_A_i_R, 21 Mart 2015 00:06
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 988
    22 Haziran 2016, 17:14 son yazılan Mesajı göster
  5. Seni son nefesimde bile seveceğim...

    Başlatan A_S_i_S_A_i_R, 20 Mart 2015 22:49
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.174
    22 Haziran 2016, 17:14 son yazılan Mesajı göster
  6. Açik kapilar

    Başlatan atmaca06161, 31 Ekim 2015 21:52
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 905
    22 Haziran 2016, 17:14 son yazılan Mesajı göster
  7. Aşk ve sevgi

    Başlatan atmaca06161, 31 Ekim 2015 22:00
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.063
    22 Haziran 2016, 17:13 son yazılan Mesajı göster
  8. Smile Ben

    Başlatan SuiKaSt, 23 Ocak 2016 16:43
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 614
    22 Haziran 2016, 17:13 son yazılan Mesajı göster
  9. Smile Sen

    Başlatan SuiKaSt, 05 Ocak 2016 21:38
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 967
    22 Haziran 2016, 17:13 son yazılan Mesajı göster
  10. Böldüm dünyamı ikiye,

    Başlatan SuiKaSt, 06 Ocak 2016 15:06
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 679
    22 Haziran 2016, 17:13 son yazılan Mesajı göster
  11. types up İki Yabancı

    Başlatan SuiKaSt, 06 Ocak 2016 21:30
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 974
    22 Haziran 2016, 17:12 son yazılan Mesajı göster
  12. Smile Seni Seviyorum

    Başlatan SuiKaSt, 23 Ocak 2016 16:35
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 659
    22 Haziran 2016, 17:12 son yazılan Mesajı göster
  13. types up Anlarsın..!

    Başlatan SuiKaSt, 06 Ocak 2016 15:14
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 663
    22 Haziran 2016, 17:12 son yazılan Mesajı göster
  14. types up Belki de sensin..

    Başlatan SuiKaSt, 06 Ocak 2016 15:13
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 617
    22 Haziran 2016, 17:11 son yazılan Mesajı göster
  15. types up Bütün şiirlerim sana! ..

    Başlatan SuiKaSt, 06 Ocak 2016 15:07
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 905
    22 Haziran 2016, 17:11 son yazılan Mesajı göster
  16. types up Bensiz kaL..

    Başlatan SuiKaSt, 06 Ocak 2016 15:04
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 636
    22 Haziran 2016, 17:11 son yazılan Mesajı göster
  17. Ben sevdalinin biriyim

    Başlatan atmaca06161, 01 Kasım 2015 08:28
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 928
    22 Haziran 2016, 17:11 son yazılan Mesajı göster
  18. Ben seni özlemeyi sevdim

    Başlatan atmaca06161, 01 Kasım 2015 08:32
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.400
    22 Haziran 2016, 17:10 son yazılan Mesajı göster
  19. Beni ararsan

    Başlatan atmaca06161, 01 Kasım 2015 08:39
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 860
    22 Haziran 2016, 17:10 son yazılan Mesajı göster
  20. Bilemediğim sevgi

    Başlatan atmaca06161, 01 Kasım 2015 08:42
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.254
    22 Haziran 2016, 17:10 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:36.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334