Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Toplam 14 adet konudan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Resimli Program Anlatımları

Alt Forum: Resimli Program Anlatımları

Başlık
 
Son Mesaj
  1. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 28
    • Mesajlar: 88

    Son Mesaj :

    Googlede Ara Photoshop Örnek 23 - Kayan... son yazılan Mesajı göster

    mekselina
    yazar

    22 Ağustos 2016, 16:57

 

Forum: Resimli Program Anlatımları

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    ISADAMI dan PhotoFiltre Programı İle Resimleri Transparan Yapmak

    Başlatan ISADAMI, 05 Aralık 2014 17:59
    dan, ile, isadami, photofiltre, programi, resimleri, transparan, yapmak
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 2.729
    22 Haziran 2016, 08:02 son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    ISADAMI dan Resimlerde Göz Kırpma Nasıl Yapılır? / Paint Shop Pro &, Göz kırpma Nası

    Başlatan ISADAMI, 24 Eylül 2014 10:48
    dan, goz, isadami, kirpma, nasi, nasil, paint, pro, resimlerde, shop, yapilir
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 2.693
    22 Haziran 2016, 08:01 son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    ISADAMI dan Programda Animasyon bulutlar ve su FantaMorph Deluxe 4.1 (+ Photoshop)

    Başlatan ISADAMI, 30 Kasım 2014 21:24
    animasyon, bulutlar, dan, deluxe, fantamorph, isadami, photoshop, programda
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1.653
    22 Haziran 2016, 07:59 son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    ISADAMI dan flatcast radyo açmak, radyo nasıl kurulur, flatcast radyo kurulumu

    Başlatan ISADAMI, 08 Aralık 2014 21:48
    acmak, dan, flatcast, isadami, kurulumu, kurulur, nasil, radyo
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 2.241
    22 Haziran 2016, 07:58 son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Photoshop'ta Doku Değiştirme

    Başlatan LoveStory, 06 Mayıs 2015 20:44
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.171
    19 Nisan 2016, 17:16 son yazılan Mesajı göster
  1. Adobe Photoshop CS6 güzel bir tasarim.

    Başlatan SaMiRa, 22 Temmuz 2016 22:49
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 419
    02 Ağustos 2016, 09:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 1.029
    22 Haziran 2016, 08:12 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 916
    22 Haziran 2016, 08:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 915
    22 Haziran 2016, 08:06 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 976
    22 Haziran 2016, 08:03 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 3.110
    21 Haziran 2016, 09:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1.068
    18 Haziran 2016, 11:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1.086
    17 Haziran 2016, 19:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 2.015
    17 Haziran 2016, 19:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.096
    17 Haziran 2016, 19:43 son yazılan Mesajı göster
  2. ISADAMI dan fltacast radyonuza fcp tema ekleme

    Başlatan ISADAMI, 13 Kasım 2014 01:42
    dan, ekleme, fcp, fltacast, isadami, radyonuza, tema
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1.639
    17 Haziran 2016, 19:42 son yazılan Mesajı göster
  3. Retro Renk Efekti Uygulaması

    Başlatan LoveStory, 07 Mayıs 2015 23:15
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.095
    28 Aralık 2015, 17:54 son yazılan Mesajı göster
  4. photoshop fotoğrafı çerçevelere bölmek

    Başlatan LoveStory, 07 Haziran 2015 22:00
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 983
    28 Aralık 2015, 17:53 son yazılan Mesajı göster
  5. Hollywood Renk Efekti Uygulaması

    Başlatan LoveStory, 07 Mayıs 2015 23:18
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 683
    14 Kasım 2015, 10:11 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:07.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat