Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Toplam 14 adet konudan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Özlem Ve Nefret

Forum: Özlem Ve Nefret

  1. Bir gülüşün yeter

    Başlatan Junior Wildrose, 19 Eylül 2015 12:00
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 918
    24 Ekim 2015, 12:14 son yazılan Mesajı göster
  2. Özledim ....

    Başlatan DáMLá Su, 30 Kasım 2014 19:47
    ozledim
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.789
    06 Eylül 2015, 18:41 son yazılan Mesajı göster
  3. Anlamlı Sözler Özlem Ve Nefrete Dair

    Başlatan Junior Wildrose, 09 Nisan 2014 20:02
    2 Sayfa
    1 2
    anlamli, dair, neferete, ozlem, sozler
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 6.713
    06 Eylül 2015, 18:40 son yazılan Mesajı göster
  4. Sustum.....

    Başlatan DáMLá Su, 28 Şubat 2015 17:31
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.193
    06 Eylül 2015, 18:38 son yazılan Mesajı göster
  5. Ey benim Aşk-ı Ruşenim...

    Başlatan SaMiRa, 01 Nisan 2015 02:05
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.383
    02 Nisan 2015, 02:09 son yazılan Mesajı göster
  6. Yoksun İşte ...

    Başlatan DáMLá Su, 18 Mart 2015 10:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 848
    18 Mart 2015, 10:39 son yazılan Mesajı göster
  7. Seni sonsuza dek__

    Başlatan Külkedisi, 03 Şubat 2015 03:34
    dek, seni, sonsuza
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 789
    03 Şubat 2015, 22:25 son yazılan Mesajı göster
  8. Yürek İster ....

    Başlatan DáMLá Su, 03 Aralık 2014 16:22
    ister, yurek
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.043
    03 Aralık 2014, 18:58 son yazılan Mesajı göster
  9. Anlatamam ki şimdi

    Başlatan Junior Wildrose, 20 Eylül 2014 01:26
    anlatamam, simdi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.673
    20 Eylül 2014, 01:26 son yazılan Mesajı göster
  10. Müptelayim yar

    Başlatan Junior Wildrose, 20 Eylül 2014 00:54
    muptelayim, yar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.456
    20 Eylül 2014, 00:54 son yazılan Mesajı göster
  11. Gitmek cesaret ister.

    Başlatan Junior Wildrose, 20 Eylül 2014 00:38
    cesaret, gitmek, ister
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 860
    20 Eylül 2014, 00:38 son yazılan Mesajı göster
  12. en çok da yüreğim buruk…

    Başlatan Junior Wildrose, 20 Eylül 2014 00:28
    buruk…, cok, yuregim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.462
    20 Eylül 2014, 00:28 son yazılan Mesajı göster
  13. Bir meltem misali geçti sevdan

    Başlatan Junior Wildrose, 20 Eylül 2014 00:25
    bir, gecti, meltem, misali, sevdan
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.388
    20 Eylül 2014, 00:25 son yazılan Mesajı göster
  14. Müsait bir yerde susacak var:!:!:!:!

    Başlatan SaMiRa, 01 Haziran 2014 18:27
    bir, musait, susacak, var, yerde
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.599
    16 Ağustos 2014, 15:13 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:07.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat