Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Toplam 13 adet konudan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Müzik Haber ve Etkinlikleri

Müzik haberleri, müzik türleri ve müzik hakkında herşey.

Alt Forum: Müzik Haber ve Etkinlikleri

Başlık
 
Son Mesaj
  1. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 768
    • Mesajlar: 1.626

    Son Mesaj :

    Googlede Ara Shawn Mendes - Treat You... son yazılan Mesajı göster

    mekselina
    yazar

    28 Ağustos 2016, 19:59

    1. Eylemler:

      Forum İstatistikleri:

      • Konular: 243
      • Mesajlar: 718

      Son Mesaj :

      Googlede Ara Koray Avcı ► Tüm Şarkılar -... son yazılan Mesajı göster

      MeLis.MeLeK
      yazar

      07 Ağustos 2016, 20:48

    2. Eylemler:

      Forum İstatistikleri:

      • Konular: 156
      • Mesajlar: 309

      Son Mesaj :

      Googlede Ara Candan Erçetin Annem Annem son yazılan Mesajı göster

      mekselina
      yazar

      07 Ağustos 2016, 15:40

    3. Eylemler:

      Forum İstatistikleri:

      • Konular: 31
      • Mesajlar: 32

      Son Mesaj :

      Googlede Ara Ankara Oyun Havalari Karisik... son yazılan Mesajı göster

      ISADAMI
      yazar

      21 Ağustos 2016, 21:30

    4. Eylemler:

      Forum İstatistikleri:

      • Konular: 271
      • Mesajlar: 419

      Son Mesaj :

      Googlede Ara Shawn Mendes - Treat You... son yazılan Mesajı göster

      mekselina
      yazar

      28 Ağustos 2016, 19:59

    5. Eylemler:

      Forum İstatistikleri:

      • Konular: 8
      • Mesajlar: 28

      Son Mesaj :

      Googlede Ara anıl durmuş - ama zor son yazılan Mesajı göster

      MeLis.MeLeK
      yazar

      07 Ağustos 2016, 20:50

    6. Eylemler:

      Forum İstatistikleri:

      • Konular: 15
      • Mesajlar: 16

      Son Mesaj :

      Googlede Ara Göksel - Gittiğinde (Official... son yazılan Mesajı göster

      serciyo
      yazar serciyo

      16 Şubat 2016, 16:01

  2. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 3
    • Mesajlar: 10

    Son Mesaj :

    Googlede Ara Ördü kader ağlarını (Karaoke) son yazılan Mesajı göster

    merve.nur
    yazar

    16 Ağustos 2014, 13:06

  3. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 6
    • Mesajlar: 23

    Son Mesaj :

    Googlede Ara Ruknettin ( Enstrümantal ) son yazılan Mesajı göster

    SaMiRa
    yazar

    20 Eylül 2015, 22:58

  4. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 14
    • Mesajlar: 42

    Son Mesaj :

    Googlede Ara ŞERİF KAYRAN Barış Türküsü... son yazılan Mesajı göster

    PINAR
    yazar

    21 Aralık 2015, 03:36

  5. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 75
    • Mesajlar: 133

    Son Mesaj :

    Googlede Ara Mehmet Erdem - Ağlayamam son yazılan Mesajı göster

    tuerkraider
    yazar

    25 Nisan 2020, 23:48

 

Forum: Müzik Haber ve Etkinlikleri

  1. En kaliteli müzik rehberi indir

    Başlatan Gizematm, 21 Temmuz 2016 18:21
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 665
    02 Ağustos 2016, 11:41 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.389
    04 Mart 2016, 02:38 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.008
    01 Mart 2016, 23:43 son yazılan Mesajı göster
  2. Rockname - Karma Rock Albüm İndir (2016)

    Başlatan serciyo, 01 Mart 2016 23:22
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 800
    01 Mart 2016, 23:39 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 884
    01 Mart 2016, 23:20 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.006
    01 Mart 2016, 23:19 son yazılan Mesajı göster
  3. SERCİYO dan 100 adet seçme hit müzik

    Başlatan serciyo, 26 Şubat 2016 01:01
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 739
    26 Şubat 2016, 11:11 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 918
    26 Şubat 2016, 01:02 son yazılan Mesajı göster
  4. Gökçe Gürçay bateri & perküsyon üstadı

    Başlatan serciyo, 11 Aralık 2015 02:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.022
    11 Aralık 2015, 02:15 son yazılan Mesajı göster
  5. Gevende

    Başlatan serciyo, 11 Aralık 2015 02:01
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 676
    11 Aralık 2015, 02:15 son yazılan Mesajı göster
  6. Mustafa EKE

    Başlatan serciyo, 11 Aralık 2015 00:21
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 870
    11 Aralık 2015, 01:21 son yazılan Mesajı göster
  7. MİRAS "hasbihal" Konseri

    Başlatan serciyo, 10 Aralık 2015 12:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 541
    10 Aralık 2015, 12:29 son yazılan Mesajı göster
  8. ABDURRAHMAN TARİKCİ..bas gitarist & tonmaister

    Başlatan serciyo, 03 Aralık 2015 19:42
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.031
    03 Aralık 2015, 19:42 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:07.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334