Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 50 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Kuaför^Murat ŞİİRLERİ

Forum: Kuaför^Murat ŞİİRLERİ

  1. Seni Beklemek

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 14:39
    beklemek, seni
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.032
    04 Ağustos 2016, 11:26 son yazılan Mesajı göster
  2. Çocuk Kalsaydım

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 14:11
    cocuk, kalsaydim
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.671
    05 Nisan 2016, 22:52 son yazılan Mesajı göster
  3. Sanalda Aşk

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 14:07
    sanalda
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.597
    22 Ocak 2015, 04:49 son yazılan Mesajı göster
  4. Aşkin lekesi

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 14:01
    askin, lekesi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.859
    22 Ocak 2015, 04:45 son yazılan Mesajı göster
  5. Küçük Şeyler Kocaman Mutluluklar Getirir

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 18:02
    getirir, kocaman, kucuk, mutluluklar, seyler
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2.623
    15 Kasım 2014, 14:42 son yazılan Mesajı göster
  6. Seviyorum ki

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 17:52
    seviyorum
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.958
    10 Eylül 2014, 14:45 son yazılan Mesajı göster
  7. Sensiz Bir Gecem Daha Oldu

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 17:43
    bir, daha, gecem, oldu, sensiz
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.916
    23 Ağustos 2014, 19:18 son yazılan Mesajı göster
  8. Bilmiyorum

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 17:37
    bilmiyorum
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.318
    23 Ağustos 2014, 19:17 son yazılan Mesajı göster
  9. Kavanoz

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 17:41
    kavanoz
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.729
    23 Ağustos 2014, 19:17 son yazılan Mesajı göster
  10. Sende Gördüm

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 17:47
    gordum, sende
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.286
    23 Ağustos 2014, 19:16 son yazılan Mesajı göster
  11. Sen

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 17:56
    sen
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.721
    23 Ağustos 2014, 19:15 son yazılan Mesajı göster
  12. Aşk Herkese Yakışır mı

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 17:34
    herkese, yakisir
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.644
    23 Ağustos 2014, 19:14 son yazılan Mesajı göster
  13. Gittiğin Yerde Kal

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 18:00
    gittigin, kal, yerde
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.645
    23 Ağustos 2014, 19:13 son yazılan Mesajı göster
  14. Bir Kişi

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 18:09
    bir, kisi
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.377
    23 Ağustos 2014, 19:13 son yazılan Mesajı göster
  15. Bir Gülüşün Yeter

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 18:19
    bir, gulusun, yeter
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.297
    23 Ağustos 2014, 19:12 son yazılan Mesajı göster
  16. Sen Yoksun

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 18:22
    sen, yoksun
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.802
    23 Ağustos 2014, 19:11 son yazılan Mesajı göster
  17. Bu Benim Hikayem

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 18:25
    benim, hikayem
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.028
    23 Ağustos 2014, 19:10 son yazılan Mesajı göster
  18. Üsteleme

    Başlatan Kuaför^Murat, 23 Ağustos 2014 19:07
    usteleme
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.796
    23 Ağustos 2014, 19:07 son yazılan Mesajı göster
  19. Bir Şiir Yaz

    Başlatan Kuaför^Murat, 23 Ağustos 2014 18:55
    bir, siir, yaz
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.189
    23 Ağustos 2014, 18:55 son yazılan Mesajı göster
  20. Mektup

    Başlatan Kuaför^Murat, 17 Ağustos 2014 16:18
    mektup
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.889
    23 Ağustos 2014, 18:49 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:16.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334