Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Güzel Sözler

  1. Unhappy Dusen Dusene

    Başlatan FIRAT, 25 Mart 2016 20:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 609
    25 Mart 2016, 20:24 son yazılan Mesajı göster
  2. Dünyanın kanunudur deyip geç...

    Başlatan LoveStory, 01 Haziran 2015 22:48
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.008
    12 Mart 2016, 19:36 son yazılan Mesajı göster
  3. Susamak İle Susmak

    Başlatan LoveStory, 09 Mayıs 2015 23:15
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 880
    31 Ocak 2016, 17:32 son yazılan Mesajı göster
  4. Susmak

    Başlatan LoveStory, 01 Haziran 2015 22:47
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 660
    31 Ocak 2016, 17:29 son yazılan Mesajı göster
  5. Ne zorrmuş insanın sevildiğini sanması...

    Başlatan LoveStory, 20 Mayıs 2015 14:49
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 951
    31 Ocak 2016, 17:29 son yazılan Mesajı göster
  6. Özleyeceksin

    Başlatan LoveStory, 31 Ocak 2016 02:01
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 504
    31 Ocak 2016, 15:16 son yazılan Mesajı göster
  7. types up L.B.Johnson

    Başlatan SuiKaSt, 06 Ocak 2016 18:26
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 401
    06 Ocak 2016, 18:26 son yazılan Mesajı göster
  8. Ağzı Olanın Konustuğu Bu Dünyada

    Başlatan LoveStory, 09 Mayıs 2015 23:24
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 927
    06 Aralık 2015, 20:48 son yazılan Mesajı göster
  9. Güzel Ve Anlamlı Sözler

    Başlatan SaMiRa, 29 Haziran 2015 01:18
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.728
    20 Eylül 2015, 22:02 son yazılan Mesajı göster
  10. Hasret gibi...

    Başlatan LoveStory, 16 Temmuz 2015 21:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 771
    16 Temmuz 2015, 21:18 son yazılan Mesajı göster
  11. Sabır

    Başlatan LoveStory, 21 Haziran 2015 23:57
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 655
    21 Haziran 2015, 23:57 son yazılan Mesajı göster
  12. Ömür Kısa

    Başlatan LoveStory, 21 Haziran 2015 23:56
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 662
    21 Haziran 2015, 23:56 son yazılan Mesajı göster
  13. Kalem...

    Başlatan Orhan-38, 05 Haziran 2015 12:58
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 794
    05 Haziran 2015, 21:48 son yazılan Mesajı göster
  14. dikkate alma...

    Başlatan LoveStory, 05 Haziran 2015 18:46
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 474
    05 Haziran 2015, 18:46 son yazılan Mesajı göster
  15. Suskunluk

    Başlatan LoveStory, 03 Haziran 2015 23:21
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 643
    04 Haziran 2015, 21:53 son yazılan Mesajı göster
  16. Kıymet Bilmek

    Başlatan LoveStory, 03 Haziran 2015 23:20
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 823
    04 Haziran 2015, 21:52 son yazılan Mesajı göster
  17. Unutma

    Başlatan LoveStory, 03 Haziran 2015 23:19
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 628
    04 Haziran 2015, 21:31 son yazılan Mesajı göster
  18. Seninle biz

    Başlatan LoveStory, 01 Haziran 2015 22:46
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 770
    02 Haziran 2015, 19:47 son yazılan Mesajı göster
  19. Üzülme Can!

    Başlatan LoveStory, 01 Haziran 2015 22:43
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 766
    02 Haziran 2015, 19:46 son yazılan Mesajı göster
  20. Kölesi olma

    Başlatan LoveStory, 01 Haziran 2015 22:42
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 765
    02 Haziran 2015, 19:05 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:14.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat