Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 45 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Gönül Esintileri

Forum: Gönül Esintileri

  1. Gönül esintileri

    Başlatan SaMiRa, 12 Ekim 2014 12:42
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    esintileri, gonul
    • Cevap: 71
    • Görüntüleme: 20.210
    19 Mayıs 2018, 03:40 son yazılan Mesajı göster
  2. Can Acısı Bu

    Başlatan DáMLá Su, 30 Kasım 2014 17:56
    acisi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.669
    15 Haziran 2016, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  3. İnsanlık için bir gözyaşı...

    Başlatan SaMiRa, 08 Şubat 2015 18:38
    bir, gozyasi, icin, insanlik
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 2.039
    13 Haziran 2016, 23:11 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 677
    27 Mart 2016, 22:39 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.187
    08 Aralık 2015, 20:47 son yazılan Mesajı göster
  4. Bilirmisin Yalnızlığı...?

    Başlatan Orhan-38, 08 Aralık 2015 15:54
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 755
    08 Aralık 2015, 20:17 son yazılan Mesajı göster
  5. Ey aşkın binbir başlı vav hali

    Başlatan SaMiRa, 23 Kasım 2014 00:00
    askin, basli, binbir, hali, vav
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.151
    08 Aralık 2015, 19:03 son yazılan Mesajı göster
  6. Forum Kurallarımız.

    Başlatan SaMiRa, 23 Aralık 2014 10:47
    forum, kurallarimiz
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.244
    08 Aralık 2015, 19:02 son yazılan Mesajı göster
  7. Allah biliyor ya azizim

    Başlatan SaMiRa, 25 Kasım 2014 18:34
    allah, azizim, biliyor
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.214
    08 Aralık 2015, 19:02 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 895
    08 Aralık 2015, 19:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.486
    08 Aralık 2015, 19:00 son yazılan Mesajı göster
  8. Âşık hiç yalnız kalır mı hâfız...

    Başlatan SaMiRa, 09 Kasım 2015 00:15
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.128
    08 Aralık 2015, 19:00 son yazılan Mesajı göster
  9. Söyle Can..!

    Başlatan Orhan-38, 07 Aralık 2015 11:18
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 862
    08 Aralık 2015, 19:00 son yazılan Mesajı göster
  10. Zaman Ve Sen..

    Başlatan Orhan-38, 08 Aralık 2015 15:13
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 781
    08 Aralık 2015, 18:59 son yazılan Mesajı göster
  11. Onlar Anlatır Bende ki Seni...

    Başlatan Orhan-38, 08 Aralık 2015 15:59
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 699
    08 Aralık 2015, 18:59 son yazılan Mesajı göster
  12. Dua

    Başlatan DáMLá Su, 27 Haziran 2015 14:12
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 872
    27 Haziran 2015, 22:05 son yazılan Mesajı göster
  13. Adı Sevda İşte Tıpkı, Senin Gibi

    Başlatan DáMLá Su, 20 Mart 2015 20:32
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.635
    22 Mart 2015, 14:44 son yazılan Mesajı göster
  14. GözLerine Aşk'ı Yazmadım sa

    Başlatan DáMLá Su, 13 Mart 2015 20:22
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.218
    14 Mart 2015, 00:13 son yazılan Mesajı göster
  15. ...........

    Başlatan DáMLá Su, 28 Şubat 2015 17:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 832
    28 Şubat 2015, 17:37 son yazılan Mesajı göster
  16. Uğra Gönlüme..

    Başlatan DáMLá Su, 04 Aralık 2014 20:22
    gonlume, ugra
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.579
    04 Aralık 2014, 20:22 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:16.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334