Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Toplam 11 adet konudan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Ezgin Kılıç

  1. Ben seni sensiz sevmeye de alıştım nasılsa...

    Başlatan merve.nur, 22 Ağustos 2014 01:06
    alistim, ben, nasilsa, seni, sensiz, sevmeye
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.198
    23 Haziran 2016, 10:40 son yazılan Mesajı göster
  2. Boşver ağlama...

    Başlatan merve.nur, 22 Ağustos 2014 00:56
    aglama, bosver
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.991
    23 Haziran 2016, 10:39 son yazılan Mesajı göster
  3. Yanımda ol…

    Başlatan merve.nur, 21 Ağustos 2014 23:12
    ol…, yanimda
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.929
    23 Haziran 2016, 10:39 son yazılan Mesajı göster
  4. İşte aşk “o”…

    Başlatan merve.nur, 21 Ağustos 2014 23:40
    iste, “o”…
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.497
    23 Haziran 2016, 10:38 son yazılan Mesajı göster
  5. Çünkü sen en çok benimle “mutlu” oldun..

    Başlatan merve.nur, 22 Ağustos 2014 00:48
    benimle, cok, cunku, oldun, sen, “mutlu”
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.531
    23 Haziran 2016, 10:38 son yazılan Mesajı göster
  6. Seni özledim...

    Başlatan merve.nur, 22 Ağustos 2014 00:33
    ozledim, seni
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.926
    23 Haziran 2016, 10:37 son yazılan Mesajı göster
  7. Anı değil, geleceği düşünmelisin.

    Başlatan merve.nur, 22 Ağustos 2014 00:22
    ani, degil, dusunmelisin, gelecegi
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.616
    23 Haziran 2016, 10:36 son yazılan Mesajı göster
  8. en çok bu saatlerde acır canın...

    Başlatan merve.nur, 22 Ağustos 2014 00:10
    acir, canin, cok, saatlerde
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.552
    23 Haziran 2016, 10:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.892
    23 Haziran 2016, 10:34 son yazılan Mesajı göster
  9. özlemek koyar seven adama...

    Başlatan merve.nur, 21 Ağustos 2014 23:53
    adama, koyar, ozlemek
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.428
    23 Haziran 2016, 10:33 son yazılan Mesajı göster
  10. Affet, bu gece seni sevmekten vazgeçtim…

    Başlatan merve.nur, 21 Ağustos 2014 23:19
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 3.489
    23 Haziran 2016, 10:19 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:19.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat