Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Toplam 10 adet konudan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Duygusal Yazılar

Alt Forum: Duygusal Yazılar

Başlık
 
Son Mesaj
  1. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 45
    • Mesajlar: 209

    Son Mesaj :

    Googlede Ara Gönül esintileri son yazılan Mesajı göster

    SaMiRa
    yazar

    19 Mayıs 2018, 03:40

  2. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 14
    • Mesajlar: 45

    Son Mesaj :

    Googlede Ara Bir gülüşün yeter son yazılan Mesajı göster

    SaMiRa
    yazar

    24 Ekim 2015, 12:14

  3. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 6
    • Mesajlar: 68

    Son Mesaj :

    Googlede Ara Güzel Sözler - Merve DEMiR... son yazılan Mesajı göster

    D.A.M.L.A
    yazar

    22 Haziran 2016, 17:06

  4. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 26
    • Mesajlar: 47

    Son Mesaj :

    Googlede Ara Unhappy Dusen Dusene son yazılan Mesajı göster

    FIRAT
    yazar

    25 Mart 2016, 20:24

  5. Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 1
    • Mesajlar: 1

    Son Mesaj :

    Googlede Ara Unhappy Nezihin Veda mektubu Ve... son yazılan Mesajı göster

    SuiKaSt
    yazar

    06 Ocak 2016, 19:20

 

Forum: Duygusal Yazılar

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Günün Sözü

    Başlatan LoveStory, 21 Mayıs 2015 19:05
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 724
    21 Mayıs 2015, 23:03 son yazılan Mesajı göster
  1. mecip fazıl kısakürek

    Başlatan serciyo, 09 Aralık 2015 18:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 485
    09 Aralık 2015, 18:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.386
    16 Ağustos 2015, 13:49 son yazılan Mesajı göster
  2. Yüreğinde Büyümek

    Başlatan Külkedisi, 08 Mayıs 2015 02:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 653
    08 Mayıs 2015, 02:35 son yazılan Mesajı göster
  3. Tuz Nerde Kaldı / Kıssadan Hisse Öykü

    Başlatan Külkedisi, 25 Şubat 2015 16:05
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 810
    26 Şubat 2015, 00:54 son yazılan Mesajı göster
  4. aŞk bitti

    Başlatan HaYaLgÖzLüM42, 28 Şubat 2014 15:37
    bitti
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.079
    05 Nisan 2014, 00:11 son yazılan Mesajı göster
  5. ©kaybolan..yıllar©

    Başlatan HaYaLgÖzLüM42, 28 Şubat 2014 15:54
    ©kaybolanyillar©
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.464
    05 Nisan 2014, 00:11 son yazılan Mesajı göster
  6. ♥ Sevgili kimdir ♥

    Başlatan HaYaLgÖzLüM42, 28 Şubat 2014 16:20
    ♥, kimdir, sevgili
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.850
    05 Nisan 2014, 00:10 son yazılan Mesajı göster
  7. Hani Neredesin

    Başlatan HaYaLgÖzLüM42, 28 Şubat 2014 17:46
    hani, neredesin
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.280
    05 Nisan 2014, 00:09 son yazılan Mesajı göster
  8. SeNi SeVdİğİMi UnUttUr BaNa

    Başlatan HaYaLgÖzLüM42, 28 Şubat 2014 18:02
    bana, seni, sevdigimi, unuttur
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.082
    05 Nisan 2014, 00:09 son yazılan Mesajı göster
  9. Ne oluR

    Başlatan HaYaLgÖzLüM42, 28 Şubat 2014 18:13
    olur
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.391
    05 Nisan 2014, 00:08 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:44.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat