Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Toplam 9 adet konudan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Doğum Günü

  1. Doğum Günün Kutlu Olsun Adsız Kral(Harun)

    Başlatan LoveStory, 11 Mart 2016 23:42
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 747
    13 Mart 2016, 00:26 son yazılan Mesajı göster
  2. Doğum Günün Kutlu Olsun Güneşim

    Başlatan LoveStory, 11 Mart 2016 20:04
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 753
    12 Mart 2016, 12:23 son yazılan Mesajı göster
  3. Doğum gügnün kutlu olsun melisimm

    Başlatan SaMiRa, 22 Aralık 2015 22:36
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 1.359
    29 Aralık 2015, 21:38 son yazılan Mesajı göster
  4. Doğum Günün Kutlu Olsun Samiram

    Başlatan LoveStory, 06 Aralık 2015 21:49
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 987
    08 Aralık 2015, 01:53 son yazılan Mesajı göster
  5. Doğum Günün Kutlu olsun Ümit Nice senelere

    Başlatan LoveStory, 23 Kasım 2015 13:15
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 2.834
    24 Kasım 2015, 21:35 son yazılan Mesajı göster
  6. mervemm nice mutlu senelere bidenemm:)

    Başlatan SaMiRa, 06 Kasım 2015 22:03
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.152
    06 Kasım 2015, 22:26 son yazılan Mesajı göster
  7. ayşemmm doğum günün kutlu olsun bidenemmm.:))

    Başlatan SaMiRa, 20 Mayıs 2015 23:57
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.530
    21 Mayıs 2015, 00:29 son yazılan Mesajı göster
  8. Ayten ablam iyiki varsın Nice Mutlu Senelere:))

    Başlatan SaMiRa, 12 Ocak 2015 19:39
    ablam, ayten, iyiki, mutlu, nice, senelere, varsin
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.933
    13 Ocak 2015, 00:26 son yazılan Mesajı göster
  9. Gözdecimm nice mutlu seneleree.

    Başlatan SaMiRa, 07 Ağustos 2014 21:25
    gozdecimm, mutlu, nice, seneleree
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.478
    08 Ağustos 2014, 13:13 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:43.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat