Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Toplam 18 adet konudan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Antivirüs ve Güvenlik Programları

Forum: Antivirüs ve Güvenlik Programları

  1. Microsoft Security Essentials 4.3.2

    Başlatan LoveStory, 06 Mayıs 2015 14:25
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 833
    02 Ağustos 2016, 10:16 son yazılan Mesajı göster
  2. 360 Total security 6.6.0.1022 Türkçe

    Başlatan LoveStory, 08 Mayıs 2015 14:56
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 969
    02 Ağustos 2016, 10:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 920
    02 Ağustos 2016, 10:15 son yazılan Mesajı göster
  3. Avira Free Antivirus

    Başlatan LoveStory, 03 Ağustos 2015 23:39
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.060
    21 Şubat 2016, 10:59 son yazılan Mesajı göster
  4. Dr.Web Anti-virus

    Başlatan LoveStory, 07 Haziran 2015 19:07
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 847
    21 Şubat 2016, 10:50 son yazılan Mesajı göster
  5. Malwarebytes Anti-Malware

    Başlatan LoveStory, 06 Mayıs 2015 14:21
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 779
    21 Şubat 2016, 10:48 son yazılan Mesajı göster
  6. Avast Free Antivirus 2015

    Başlatan LoveStory, 01 Haziran 2015 21:53
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.055
    08 Aralık 2015, 02:17 son yazılan Mesajı göster
  7. Kingsoft Antivirus 2012

    Başlatan LoveStory, 01 Haziran 2015 21:56
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 647
    08 Aralık 2015, 02:17 son yazılan Mesajı göster
  8. CCleaner İndir

    Başlatan LoveStory, 08 Mayıs 2015 23:11
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.199
    29 Kasım 2015, 15:16 son yazılan Mesajı göster
  9. Anvi Browser Repair Tool

    Başlatan LoveStory, 05 Mayıs 2015 13:55
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 802
    24 Kasım 2015, 18:47 son yazılan Mesajı göster
  10. Dracula Virüs Temizleyici 2010

    Başlatan LoveStory, 07 Haziran 2015 18:50
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 802
    22 Kasım 2015, 00:20 son yazılan Mesajı göster
  11. Comodo AntiVirus 8.2.0

    Başlatan LoveStory, 06 Mayıs 2015 14:28
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 664
    16 Kasım 2015, 19:51 son yazılan Mesajı göster
  12. Spotflux 3.1.3

    Başlatan LoveStory, 06 Mayıs 2015 14:23
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 480
    16 Kasım 2015, 19:50 son yazılan Mesajı göster
  13. Zemana AntiLogger Free 1.9.3.602 ındir

    Başlatan LoveStory, 28 Temmuz 2015 23:37
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 747
    16 Kasım 2015, 19:50 son yazılan Mesajı göster
  14. AdwCleaner

    Başlatan LoveStory, 05 Mayıs 2015 13:51
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 586
    16 Kasım 2015, 19:49 son yazılan Mesajı göster
  15. Bitdefender Antivirus

    Başlatan LoveStory, 03 Ağustos 2015 23:37
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 547
    16 Kasım 2015, 19:48 son yazılan Mesajı göster
  16. PC Tools AntiVirus Free Edition 2012 9.1.0

    Başlatan LoveStory, 23 Ekim 2015 11:38
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 805
    16 Kasım 2015, 19:47 son yazılan Mesajı göster
  17. ComboFix İndir

    Başlatan LoveStory, 05 Mayıs 2015 13:49
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 654
    16 Kasım 2015, 19:47 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:54.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat