Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
Kayıt ol
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: alıntı şiirler

Forum: alıntı şiirler

  1. Unhappy Gam Kenarı

    Başlatan SuiKaSt, 06 Ocak 2016 18:36
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 961
    22 Haziran 2016, 17:22 son yazılan Mesajı göster
  2. Ey benim gönül yaram Eyleme Beni Uçamam Artık

    Başlatan SaMiRa, 18 Aralık 2015 01:03
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 579
    22 Haziran 2016, 17:22 son yazılan Mesajı göster
  3. Kırık Dlekçem

    Başlatan MeLis.MeLeK, 12 Aralık 2015 23:58
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 566
    22 Haziran 2016, 17:22 son yazılan Mesajı göster
  4. Adressiz Mektuplar

    Başlatan Junior Wildrose, 15 Temmuz 2015 22:29
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 757
    22 Haziran 2016, 17:21 son yazılan Mesajı göster
  5. Yok olsam… Hiç olsam… Ben olmasam…

    Başlatan Junior Wildrose, 15 Temmuz 2015 22:42
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 842
    22 Haziran 2016, 17:21 son yazılan Mesajı göster
  6. En Çok Sonbaharda Sevdim Seni

    Başlatan Junior Wildrose, 15 Temmuz 2015 15:21
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 927
    22 Haziran 2016, 17:21 son yazılan Mesajı göster
  7. Elif Gibi Sevmek – Hikmet Anıl ÖZTEKİN

    Başlatan SaMiRa, 06 Temmuz 2015 00:56
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 886
    22 Haziran 2016, 17:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 750
    22 Haziran 2016, 17:21 son yazılan Mesajı göster
  8. Sen Beni Kendine Bağışla

    Başlatan SaMiRa, 25 Kasım 2014 18:24
    bagisla, beni, kendine, sen
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.914
    22 Haziran 2016, 17:20 son yazılan Mesajı göster
  9. Sustumm...!!!

    Başlatan ALMiNA, 05 Nisan 2014 15:05
    sustumm
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.927
    22 Haziran 2016, 17:20 son yazılan Mesajı göster
  10. Aşk'in Meali Bensem,Tefsiri Sensin ...

    Başlatan ALMiNA, 05 Nisan 2014 14:51
    askin, bensem, meali, sensin, tefsiri
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 2.517
    22 Haziran 2016, 17:19 son yazılan Mesajı göster
  11. Dokunmayın...

    Başlatan ALMiNA, 05 Nisan 2014 15:14
    dokunmayin
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2.913
    22 Haziran 2016, 17:19 son yazılan Mesajı göster
  12. Dünya İşde Yaşamanin Değil Ölmenin Yeri...

    Başlatan ALMiNA, 10 Nisan 2014 10:39
    degil, dunya, isde, olmenin, yasamanin, yeri
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2.554
    22 Haziran 2016, 17:19 son yazılan Mesajı göster
  13. Beklemek

    Başlatan Külkedisi, 01 Haziran 2014 21:35
    beklemek
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.725
    22 Haziran 2016, 17:19 son yazılan Mesajı göster
  14. YOKSUN - Arzu Altınçiçek şiirleri

    Başlatan Külkedisi, 01 Haziran 2014 22:34
    altincicek, arzu, siirleri, yoksun
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.467
    22 Haziran 2016, 17:18 son yazılan Mesajı göster
  15. İçimden Hiçbir Şey Yapmak Gelmiyor

    Başlatan Külkedisi, 01 Haziran 2014 23:24
    gelmiyor, hicbir, icimden, sey, yapmak
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 3.267
    22 Haziran 2016, 17:18 son yazılan Mesajı göster
  16. İçimde Bir Hüzün Var

    Başlatan Külkedisi, 01 Haziran 2014 22:59
    bir, huzun, icimde, var
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 3.074
    22 Haziran 2016, 17:18 son yazılan Mesajı göster
  17. Unuturum gibi geldi bana.

    Başlatan SaMiRa, 11 Haziran 2014 00:31
    bana, geldi, gibi, unuturum
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.370
    22 Haziran 2016, 17:18 son yazılan Mesajı göster
  18. Uzaktan sev beni...

    Başlatan SaMiRa, 11 Haziran 2014 00:21
    beni, sev, uzaktan
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.135
    22 Haziran 2016, 17:17 son yazılan Mesajı göster
  19. Ayrılık Kokusu Var Tenimde...

    Başlatan Külkedisi, 01 Haziran 2014 21:26
    ayrilik, kokusu, tenimde, var
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.447
    22 Haziran 2016, 17:17 son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:02.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Yukarı Fırlat